Transport van en naar Italië

Transport van en naar Bari

Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van transport naar Bari in Apulië, Zuid-Italië. Dit kan zowel vanuit Nederland als de rest van Europa. Ook transport vanuit Bari naar Nederland of een ander Europees land behoort tot de mogelijkheden. 

Zeegers Expeditie

Zeegers Expeditie is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in transport, waarvan meer dan 20 jaar in transport van en naar Italië. Bij Zeegers Expeditie kunt u terecht voor al uw zendingen van en naar Bari, van kleine zendingen tot complete ladingen. Verder bent u bij ons verzekerd van zeer korte lijnen. Al uw vragen worden snel en vakkundig beantwoord.

Spoedtransport naar Bari

Wij regelen alle soorten spoedtransporten voor u, van en naar Bari (Apulië, Zuid-Italië). Uw spoedtransporten vanaf Bari worden door onze lokale agenten georganiseerd en vlot uitgevoerd.

Stadslevering in Bari

Chauffeurs manoeuvreren hun (kleinere) voertuigen (eventueel met laadklep of met meerdere personen als hier behoefte aan is) moeiteloos door Bari. Als u dat wenst leveren wij uw goederen op de 3e etage af. Dit kan zelfs op een gewenst tijdstip.

Buitengewoon transport naar Bari

Voor het transporteren van machines met uitzonderlijke maten naar Bari, kunt u bij ons terecht. Vaak zijn daar extra vergunningen voor nodig. Als u dit tijdig bij ons aangeeft, wordt dit volledig en secuur geregeld. Zo nodig inclusief begeleiding.


Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek? Bel of mail dan met Zeegers Expeditie. Tel +31-(0)485-820280 of Email info@zeegersexpeditie.nl.


Kortom: Wij verzorgen alle soorten transport naar een specifieke plaats zoals Bari in Apulië, Zuid-Italië.

Onze agenten

De agentschappen van Zeegers Expeditie bestrijken geheel Italië. Zij verzorgen voor ons de meest complexe leveringen en afhalingen.

Via onze regionale agenten hebben wij toegang tot zowel de moeilijk toegankelijke binnensteden als de meest onherbergzame bergdorpen. Het is van belang om te weten dat internationale auto’s in Italië daarvoor geen toestemming krijgen. Ons netwerk maakt het ons mogelijk om snel en adequaat te leveren. Overal.

Onze agenten zijn bovendien in de gelegenheid om uw goederen, indien nodig, tijdelijk veilig op te slaan.

Italy