Transport van en naar Italië

Wij regelen alle soorten transporten voor u,
vanuit de Benelux naar Italië.

Lees meer
Waarom Zeegers Expeditie?
Zeegers Expeditie is 24/7 bereikbaar voor alle (spoed)transporten. Wij beschikken in heel Italië over contacten die ons à la minute bijstaan bij dedicated leveringen, zodat ook de moeilijkste opdrachten foutloos en punctueel worden verzorgd.
Lees meer
Wie is Zeegers Expeditie?
Toon Zeegers: 35 jaar ervaring in transport waarvan 25 jaar ervaring met gespecialiseerde transporten van en naar Italië. Ted van Eldik: meer dan 15 jaar ervaring in transporten van en naar Italië. Eerst als chauffeur, daarna als planner.
Lees meer
Wat doet Zeegers Expeditie?
Wekelijks rijden er voor ons twintig auto’s van en naar Italië. Wij rijden van maandag tot en met zaterdag naar Noord-Italië. Onze vertrekdagen voor Zuid-Italië zijn maandag, dinsdag en vrijdag.
Lees meer
Onze agenten

De agentschappen van Zeegers Expeditie bestrijken geheel Italië. Zij verzorgen voor ons de meest complexe leveringen en afhalingen.

Via onze regionale agenten hebben wij toegang tot zowel de moeilijk toegankelijke binnensteden als de meest onherbergzame bergdorpen. Het is van belang om te weten dat internationale auto’s in Italië daarvoor geen toestemming krijgen. Ons netwerk maakt het ons mogelijk om snel en adequaat te leveren. Overal.

Onze agenten zijn bovendien in de gelegenheid om uw goederen, indien nodig, tijdelijk veilig op te slaan.

Italy